Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Brian Julian Bal

Tijdens de HBO-opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool voor Economische Studies kwam in 1994 de toenmalige student als bureaujurist in aanraking met de advocatuur. De juristerij sprak hem aan en vanaf dat moment was de keuze voor de advocatuur een feit.

Na het afronden van de aanvullende universitaire opleiding rechten werd als advocaat in loondienst gestart te Brielle. In oktober van 2000 werden te Hellevoetsluis de werkzaamheden als zelfstandig ondernemer voortgezet onder de vlag van Van Gastel en Bal Advocaten, alwaar een aanzienlijke algemene ondernemerspraktijk werd opgebouwd. Streven was op dat moment, om al die rechtsgebieden aan te bieden die voor de ondernemer van belang kunnen zijn.

Kantoor groeide snel en dat bracht de mogelijkheid mee om het aantal advocaten uit te breiden en dus deze advocaten te specialiseren. Vanaf dat moment is Brian zich meer gaan richten op enerzijds het besturen van Van Gastel en Bal Advocaten en anderzijds het familierecht, waarbij met name de ondernemer in echtscheiding door hem wordt bediend. Een onderdeel dat niet alleen kennis vergt op gebied van Wet en rechtspraak, maar ook affiniteit met jaarrekeningen, boekhoudingen en fiscale aangelegenheden.

In 2013 is de vestiging Ridderkerk erbij gekomen. Brian is geboren en getogen Ridderkerker en is dan ook vanaf de opening van deze vestiging zijn diensten vooral in die regio gaan aanbieden. De echtscheidingspraktijk van Van Gastel en Bal Advocaten bedient inmiddels op specialistenniveau zowel de ondernemer als de particulier. Niet alleen op gebied van procederen in de dossiers waar partijen elkaar niet meer kunnen vinden, maar ook in de bemiddeling en mediation tussen partijen die graag de gevolgen organiseren via één deskundig adviseur.

Als er Brian iets duidelijk is geworden in de afgelopen jaren, dan is het dat voor de juiste rechtsbijstand een duidelijke communicatie vereist is en vooral geen drempels in het contact tussen advocaat en rechtzoekende(n). Daarvoor is een goede verhouding met u als cliënt(en) onontbeerlijk. Om dat te bereiken, kenmerkt de praktijkvoering van Brian zich door een uitermate persoonlijke benadering, waarbij graag wordt geïnvesteerd in een band voor de langere termijn. Vertrouwen en voortvarendheid staan daarbij hoog in het vaandel. Transparante dienstverlening, dito facturatie en een goede bereikbaarheid volgen in het kielzog.

Om vast te stellen of zijn aanpak bij uw wensen aansluit, wordt u hierbij uitgenodigd contact op te nemen voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.

Brian Bal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
- Personen- en familierecht
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.