Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Harmen van der Wilt

Harmen van der Wilt studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 2008 voltooide hij de afstudeerrichting privaatrecht. Daarnaast studeerde hij in 2009 af in het strafrecht. 

Sinds januari 2014 is Harmen werkzaam bij Van Gastel en Bal Advocaten,waar hij voor zowel MKB-ondernemingen als particulieren rechtshulp verleent. Vanuit een gemengde advies- en procespraktijk heeft hij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Harmen is in dat verband sinds 2013 lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA). Daarnaast rondde hij in 2017 met succes de specialisatieopleiding “Postacademische Leergang Arbeidsrecht” (PALA) af. Sinds 2018 is Harmen ook aangesloten bij de ”Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland” (VAAN). Daarnaast is hij per september 2020 als docent verbonden aan het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM. 

De werkwijze van Harmen kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij hij niet alleen belangstelling en intensieve betrokkenheid toont voor de specifieke zaak, maar ook voor de rechtzoekende. Heldere communicatie, bereikbaarheid en punctualiteit staan in de belangenbehartiging van cliënten bij hem voorop. 

Neem gerust eens vrijblijvend telefonisch contact op met Harmen indien bij u een bepaald vraagstuk leeft. 

Harmen van der Wilt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht
- Sociaal-zekerheidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

logo_VAAN_png_klein