Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Joosje van de Velde

Joosje van de Velde is sinds 2023 onderdeel van het team bij Van Gastel en Bal Advocaten, waar zij begon als juridisch medewerker. In 2024 heeft zij de stap gezet naar de rol van advocaat. Joosje houdt zich bezig met de algemene praktijk, met een nadruk op het personen- en familierecht en het arbeidsrecht.

Joosje heeft zowel haar bachelor als haar master afgerond aan de Tilburg University, waarbij zij haar master in 2023 voltooide. Zij is afgestudeerd in het personen- en familierecht en het strafrecht. Haar scriptie schreef zij over het toestemmingsvereiste bij de medische behandeling van een minderjarige op basis van de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst).

Joosje is vastberaden en empathisch. Ze combineert haar juridische kennis met een toegewijde benadering. Op deze manier is zij in staat haar cliënten op de best mogelijke manier bij te staan en deze vanaf het begin op hun gemak te stellen.

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neemt u gerust contact met haar op. Joosje staat klaar om u te assisteren bij diverse juridische vraagstukken.