Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Kristel Nierman

Kristel Nierman is sinds medio 2017 onderdeel van het team van advocaten en houdt zich bij Van Gastel en Bal Advocaten bezig met de algemene rechtspraktijk.

In 2013 heeft Kristel haar master in het Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens die studie doorliep Kristel een tweetal studentstages bij middelgrote kantoren in Utrecht en Leusden, waar haar interesse voor de advocatuur is aangewakkerd. Na het behalen van haar mastertitel is om die reden aansluiting gezocht bij een middelgroot kantoor te Middelharnis. Daar is haar loopbaan als advocaat gestart. Kristel is in 2014 beëdigd als advocaat. In de opvolgende jaren is voorts aanzienlijke ervaring opgedaan op onder andere het gebied van arbeidsrecht, goederenrecht, verbintenssenrecht en ondernemingsrecht. In 2017 ontstond de behoefte aan nieuwe uitdagingen, om welke reden zij de overstap heeft gemaakt naar Van Gastel en Bal Advocaten. Kristel is nu eveneens werkzaam op het gebied van familierecht en insolventierecht.

Kristel heeft als topsporter een gedreven en gedisciplineerd karakter. Zij is betrokken en toegankelijk, welke kwaliteiten tevens worden ingezet om de particuliere en zakelijke rechtzoekende op prettige wijze van dienst te zijn. 

Zou u eens kennis willen maken en wat vraagstukken willen voorleggen aan Kristel? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen. Dit telefonisch contact is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kristel Nierman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- Personen- en familierecht 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.