Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Michiel van Gastel

Michiel van Gastel is in 1986 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (thans Radboud Universiteit) met als afstudeerrichting privaatrecht, meer in het bijzonder het EU-mededingingsrecht.

Na in Tilburg de opleiding tot advocaat te hebben voltooid, is Michiel eerst nog werkzaam geweest in Brielle. Daarna heeft hij in oktober 2000 samen met Brian Bal Van Gastel en Bal Advocaten te Hellevoetsluis opgericht.

In de loop der tijd heeft Michiel zich bekwaamd op het gebied van het ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht, bestuursrecht, de civiel procespraktijk en meer in het bijzonder het arbeidsrecht.

In 2016 heeft hij met goed gevolg de specialisatie-opleiding “Leergang Arbeidsrecht” bij de Academie voor de Rechtspraktijk gevolgd. Op dit moment bestaat het merendeel van zijn werkzaamheden uit arbeidsgerelateerde zaken.

Met Michiel haalt u een schat aan ervaring in huis en een no nonsens benadering. Hij zal zoeken naar passende oplossingen, gaat als het moet procedures niet uit de weg en is duidelijk omtrent de haalbaarheid van de zaak.

Michiel van Gastel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Michiel van Gastel is per september 2020 als docent verbonden aan het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM.