Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Wendy Maria Smeets

Aan het einde van haar studie Nederlands Recht aan de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden vond via een tweetal studentstages bij middelgrote kantoren in Rotterdam en in Den Haag een eerste kennismaking plaats met de advocatuur. Na het afronden van haar studie in 1999 begon het echte werk. Eerst in Brielle en vanaf 1 januari 2004 te Hellevoetsluis bij Van Gastel en Bal Advocaten, alwaar zij zich heeft toegelegd op een civielrechtelijk georiënteerde praktijk, waarbij de nadruk ligt op het personen-, familie- en erfrecht. Daarnaast houdt Wendy zich bezig met het algemene verbintenissenrecht (o.a. incasso's) en het huurrecht. 

Een goede praktijkuitoefening brengt met zich mee dat de eenmaal vergaarde kennis ook up to date wordt gehouden. Zowel de wetgeving als de rechtspraak is immers aan verandering onderhevig. Naast het bijhouden van literatuur en jurisprudentie en het bijwonen van actualiteitencursussen op divers gebied, wordt waar nodig ook meer specialistische kennis in huis gehaald. Onder meer door middel van de specialistenopleiding en het lidmaatschap van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars.

Vanaf 2010 staat zij als advocaat op de lijst van onzijdige (neutrale) personen van de rechtbank te Rotterdam en kan zij door de rechtbank worden benoemd om de belangen te behartigen van een deelgerechtigde in een boedelscheiding, zowel op het gebied van het echtscheidingsrecht als op het gebied van het erfrecht.

Als cliënt hecht u niet alleen belang aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar ook aan een zekere betrokkenheid bij uw zaak. De praktijkvoering van deze advocaat kenmerkt zich dan ook door een rechtstreekse en persoonlijke benadering, in combinatie met een voortvarende en oplossingsgerichte aanpak.

Een vrijblijvende kosteloze telefonische kennismaking behoort tot de mogelijkheden, zodat u voor uzelf kunt bepalen of het bovenstaande aansluit bij uw wensen.

Wendy Smeets heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 vfas_logo_familierecht_1  vfas_logo_scheidingsmediator_1