Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Nieuws


Docentschap Leergang Arbeidsrecht

12 oktober 2020

Op 30 september jl. hebben de arbeidsrechtspecialisten van ons kantoor (mrs. Van Gastel en Van der Wilt) als docent een cursusdag verzorgd voor het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM, welke cursusdag deel uitmaakt van de Leergang Arbeidsrecht van het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM.

Tijdens de ochtend heeft mr. Van der Wilt de cursisten geïnformeerd over het arbeidsrecht in het algemeen alsmede over de elementen van de arbeidsovereenkomst, de criteria bij kwalificatie in de rechtspraak, het onderscheid tussen een ZZP’er/opdrachtnemer en werknemer en gesproken over de toekomst van en voor het arbeidsrecht en zzp’ers.

Mr. Van Gastel nam de cursisten in het middagdeel van de cursusdag mee in de wereld van de wettelijke bedingen en niet wettelijke bedingen, waaronder het proeftijdbeding en het concurrentiebeding. Ook ging hij in op het studiekostenbeding, het boetebeding, het pensioenontslagbeding en het “eenzijdig wijzigingsbeding”.

In 2021 zullen mr. Van Gastel en mr. Van der Wilt opnieuw een dagdeel van deze leergang voor hun rekening nemen. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM.

< naar het nieuws overzicht