Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Nieuws


Van Gastel en Bal Advocaten geeft kosteloos advies

5 september 2023

Van Gastel en Bal Advocaten geeft u kosteloos scheidingsadvies


Scheiden zet uw wereld op zijn kop. Eerst een aanloop naar het besluit zelf. Dan het ter sprake brengen bij de ander. Om vervolgens te worden geconfronteerd met veel vragen en onzekerheden. Mediation of toch liever alleen? Wat te doen met het huis? Waar moet ik van leven? Hoe vertellen we het onze kinderen? Wat doet het met mijn onderneming? Wat gaat die scheiding kosten?

Het probleem

U mist die glazen bol. Een onzekere toekomst -naast alle emotie- komt de onderlinge communicatie veelal niet ten goede. Tel daar de bemoeienis van de omgeving en een zeer lastige huizenmarkt bij op en de frustratie is compleet. Een uiterst voedzame bodem voor een vechtscheiding. Iets, dat u absoluut moet willen voorkomen.

De oplossing

Een dergelijke ontwikkeling kan worden voorkomen door het tijdig inschakelen van vakkundige hulp. Goed advies helpt u feit van fabel onderscheiden en stelt u in staat om een behoorlijke route en structuur aan te brengen. Dat alles maakt het mogelijk behoorlijk te blijven communiceren. Uw scheiding wordt daarmee natuurlijk niet minder verdrietig, maar emotioneel (en financieel) wél veel minder belastend. Zeker voor de kinderen, omdat strijdende ouders kinderen voor het leven kunnen beschadigen.

Advies

Dringend advies: zoek steun bij een organisatie met alle voor u relevante informatie. Bij een team, dat al tientallen jarenlang elke dag werkt aan relatiebreuken in alle vormen, soorten en maten. Waar men al vele particulieren en ondernemers voorbij heeft zien komen in een situatie vergelijkbaar aan die van u. Met en zonder kinderen. Gezamenlijk via mediation, maar ook op tegenspraak bij de rechter. Een vraagbaak die voor u de regie kan pakken en structuur kan aanbrengen, zodat u overzicht en rust krijgt. Zodat u behoorlijke afwegingen kunt maken en knopen kunt doorhakken.

Van Gastel en Bal Advocaten

Al sinds 2000 is Van Gastel en Bal Advocaten zo’n steun en toeverlaat in zowel de regio Ridderkerk als Hellevoetsluis. Een team van gespecialiseerde advocaten en medewerkers, dat rechtzoekenden helpt om hun relatie op respectvolle wijze te beëindigen. Af te bakenen gezamenlijke trajecten kunnen daarbij tegen vaste tarieven afgerond worden. Minder voorspelbare zaken behandelen we tegen een concurrerend uurtarief. Daarbij is juist de proceservaring van onze advocaten een goede basis om ook bij minder makkelijk lopende kwesties toch zonder tussenkomst van een rechter alsnog samen knopen door te hakken. Immers, wij kunnen u goed voorhouden wat uw kansen zijn en een goede kosten-batenanalyse maken. En moet er onverhoopt toch een gang naar de rechter worden gemaakt, ook dan staan onze tientallen jaren proceservaring tot uw beschikking!

Kosteloos contact

Het is niet eenvoudig om zoveel privé prijs te moeten geven. Uitstelgedrag komt ook voort uit angst voor kosten. Om drempels weg te nemen, is Van Gastel en Bal Advocaten altijd bereid om telefonisch vrijblijvend kennis te maken en uw problemen te bespreken. Op 15 september a.s. is het de landelijke ‘Dag van de Scheiding’ en gaan wij daarin nog een stapje verder. Op vrijdag 8 september bent u van harte welkom in onze vestiging Ridderkerk en op 15 september is de locatie in Hellevoetsluis geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur om langs te komen op afspraak voor kosteloos en vrijblijvend familierechtadvies. Interesse? Bel gerust voor een afspraak. En bent u op 8 of 15 september verhinderd? Dan zijn er zonder meer alternatieve data beschikbaar.

 

 

 

< naar het nieuws overzicht