Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Laura Verkerk

Laura Verkerk heeft zich in 2024 aangesloten bij Van Gastel en Bal Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de ondernemingsrecht- en de insolventiepraktijk.

In 2021 heeft Laura haar studie afgerond aan de Tilburg University. Gedurende haar studie heeft zij in haar bachelor-fase al de keuze gemaakt om zich te specialiseren in het ondernemingsrecht. Vervolgens heeft zij de masteropleiding ondernemingsrecht “met genoegen” behaald. Haar scriptie schreef zij over het helpen van noodlijdende ondernemingen (de toepassing van de WHOA).

Laura heeft tijdens haar studentstage bij een middelgroot kantoor in Eindhoven voor het eerst kennis gemaakt met de ondernemingsrechtelijke praktijk en de advocatuur. Na haar studie is zij werkzaam geweest bij een boetiekadvocatenkantoor in Den Bosch en een middelgroot gespecialiseerd advocatenkantoor in Rotterdam.

Laura is enthousiast en betrokken. Met deze kwaliteiten kan zij snel doorpakken en goed tot de kern komen van uw probleem. Laura helpt u graag verder. Neem voor meer informatie contact met haar op.